[ic] User Addition Still not working....

Matthew Schick [email protected]
Wed, 27 Sep 2000 08:16:11 -0500


This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_009F_01C0285B.320383C0
Content-Type: text/plain;
	charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hey all....

    I just updated via cvs and am still having problems with adding =
users at checkout time.  The user is added correctly, but the order is =
under a "U0000*" user, meaning that if I login under the username that =
was created there is no order....

Thanks,
Matt

------=_NextPart_000_009F_01C0285B.320383C0
Content-Type: text/html;
	charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=3D"text/html; charset=3Diso-8859-1" =
http-equiv=3DContent-Type>
<META content=3D"MSHTML 5.00.3207.2500" name=3DGENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=3D#ffffff>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Hey all....</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; I just updated via =
cvs and am=20
still having problems with adding users at checkout time.&nbsp; The user =
is=20
added correctly, but the order is under a "U0000*" user, meaning that if =
I login=20
under the username that was created there is no order....</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Thanks,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Matt</FONT></DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_009F_01C0285B.320383C0--