[ic] The dreaded 'undefined catalog' error, not as easy as it sounds...

Webb, Malcolm [email protected]
Thu, 5 Apr 2001 00:54:58 -0700


Hi Jason-

When you ran makecat, did you ask it to have the owner of your catalog be a
user other than the ic user? If so, that may be the source of your problem.

I think I encountered this error and solved the problem by changing the
ownership of a file (products.txt?) to be owned by the ic user. Although
that solved this particular problem, I then ran into a host of other errors.
Eventually, I ended up just changing ownership of all the newly created
files to the ic user, and things are working fine now.

===========================================
Malcolm Webb


===========================================



-----Original Message-----
From: Jason Timm [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, April 05, 2001 12:38 AM
To: [email protected]
Subject: [ic] The dreaded 'undefined catalog' error, not as easy as it
sounds...


Hello...

I am using IC 4.6.4 on RH Linux 7.0 with Perl 5.6.  This machine is
dedicated for IC.

I have IC installed and running now, but am having the dreaded error:

Undefined catalog: /cgi-bin/store

Now, I know that everyone is thinking, "Didn't he read the archives?", and
the answer is yes.  I mean, I know that it is probably something simple to
fix, but I am having a hard time with it so any help or suggestions would be
appreciated.

Using makecat seems to go ok, and when restarting IC, it says:

-----
Killing Interchange server 1231 with TERM.
Low traffic settings.
Calling UI....
...UI is loaded....
Interchange V4.6.4
Configuring catalog alstore...Using default DBM database.
done.
Configuring catalog construct...Using default DBM database.
done.
Configuring catalog store...Using default DBM database.
done.
Configuring catalog tutorial...done.
Interchange server started in INET and UNIX mode(s) (process id 1271)
Continuing in UNIX MODE ONLY
-----

I am trying to get 'store' running.  It seems to know the catalog is there,
but not when I go to /cgi-bin/store - it gives the undefined catalog
message.

I have tried messing with things in the interchange.cfg file (the aliases),
but nothing seems to work.  Here is how it currently stands:

-----
#Catalog   construct /var/lib/interchange/catalogs/construct
/cgi-bin/construct
Catalog       construct /var/lib/interchange/construct /cgi-bin/construct
/cons$
Catalog       tutorial /var/lib/interchange/tutorial /cgi-bin/tutorial
Catalog       store /var/lib/interchange/store /cgi-bin/store
Catalog       alstore /var/lib/interchange/alstore /cgi-bin/alstore.cgi
-----

Here is the catalog directory:

-----
drwxrwsr-x   15 interch  interch      1024 Apr  4 22:48 alstore
drwxrwsr-x   15 interch  interch      1024 Oct  6  2000 construct
drwxrwsr-x   15 interch  interch      1024 Apr  4 22:17 store
drwxrwsr-x   15 interch  interch      1024 Apr  4 16:20 test
drwxrwsr-x    6 interch  interch      1024 Apr  4 14:29 tutorial
-----

Are there certain file or directory permissions that could be causing this
problem (if so, which ones)?  Anyone have any other ideas?

Thanks in advance!

Jason
[email protected]


_______________________________________________
Interchange-users mailing list
[email protected]
http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users