[ic] How do I get rid of the .cgi extension?

Rene Hertell [email protected]
Wed, 14 Feb 2001 15:53:08 +0200 (EET)


Do you know if it can be done without the Options directive? My ISP has
restricted thise directive from all users...

René

On Wed, 14 Feb 2001, George Schindler wrote:

> Date: Wed, 14 Feb 2001 14:26:49 +0100
> From: George Schindler <[email protected]>
> Reply-To: [email protected]
> To: [email protected]
> Subject: RE: [ic] How do I get rid of the .cgi extension?
> 
> look to http://httpd.apache.org/docs/mod/core.html
> they say, that it's possible, but I didn't try this never.
> George
> 
> -----Original Message-----
> From: [email protected]
> [mailto:[email protected]]On Behalf Of Rene
> Hertell
> Sent: Wednesday, February 14, 2001 2:11 PM
> To: [email protected]
> Subject: RE: [ic] How do I get rid of the .cgi extension?
> 
> 
> Can I somehow make the same kind of definitions in the .htaccess-file?
> I guess that my ISP wont do this for me... :(
> 
> René
> 
> On Wed, 14 Feb 2001, George Schindler wrote:
> 
> > Date: Wed, 14 Feb 2001 13:33:03 +0100
> > From: George Schindler <[email protected]>
> > Reply-To: [email protected]
> > To: [email protected]
> > Subject: RE: [ic] How do I get rid of the .cgi extension?
> >
> > You can use something like this
> >
> > <Directory "/some/path/to/web/cgi-bin">
> >     AllowOverride All
> >     Options ExecCGI
> >     Order allow,deny
> >     Allow from all
> > </Directory>
> >
> > and you will not need .cgi ext.
> >
> > George
> >
> > -----Original Message-----
> > From: [email protected]
> > [mailto:[email protected]]On Behalf Of Rene
> > Hertell
> > Sent: Wednesday, February 14, 2001 1:24 PM
> > To: [email protected]
> > Subject: [ic] How do I get rid of the .cgi extension?
> >
> >
> > Hi List,
> >
> > I tried to find a simple answer on how to get rid of the
> > .cgi extension in my catalogs, but with no luck. On my ISP:s machine IC
> > works only  with the .cgi extension, but at home i don't need to have the
> > extension at all. I have compared the httpd.conf files on my machine and
> > on my ISP:s server, but I can't see any remarcable difference...
> > My ISP is running  Apache/1.3.14.
> >
> > Regards, René
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Interchange-users mailing list
> > [email protected]
> > http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Interchange-users mailing list
> > [email protected]
> > http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users
> >
> 
> 
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> [email protected]
> http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users
> 
> 
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> [email protected]
> http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users
>